Maria Mäkelän kuva Parissmodels-mallitoimiston Alisa Forslundista on parhaillaan kansainvälisessä IMTA New York 2014 FAB - kuvakilpailussa. Kilpailun voittaja julkistetaan 23. heinäkuuta. Kuva on tällä hetkellä viiden äänestetyimmän joukossa.

Jokainen ansaitsee hyviä kuvia itsestään

21.07. 11:53

0 💬

VÄHÄKYRÖ Vähäkyröläinen valokuvaaja Maria Mäkelä perusti vuodenvaihteessa oman yrityksen. Toukokuussa hän vuokrasi tilat studiolleen Tervajoen Köpingintorilta.

VäVin B-pojilta väkevä avaus

18.07. 14:16

0 💬

VÄHÄKYRÖ Vähänkyrön Viestin B-poikajoukkue selviytyi ylempään jatkosarjaan pelaamaan pudotuspelipaikoista voittamalla oman alkulohkonsa. Joukkueet on nyt jaettu kahteen kuuden joukkueen lohkoon, jotka pelaavat yksinkertaisen sarjan.

Alavutelainen opastaa Orisbergissä

17.07. 08:31

0 💬

ISOKYRÖ Orisbergin toimintakeskuksen johtaja Marja Paukkunen on kouluttanut täksi kesäksi muutamia uusia oppaita alueelle. Yksi heistä on alavutelainen Tanja Kuismin.

Tiekunnilta omavastuu teiden hoitoon

14.07. 10:50

0 💬

YLISTARO Seinäjoen kaupunki aikoo periä osan hoitamiensa yksityisteiden kunnossapitokustannuksista tiekunnilta. Tekninen lautakunta on päättänyt, että tiekunnilta peritään ensi vuonna 87 000 euron omavastuu. Summa on 20 prosenttia kaikkiaan noin 437 000 euron suuruisista ylläpitomenoista.AJANKOHTAISTA

NETTIKYSYMYS

Joko olet riisunut talviturkkisi rannalle, eli käynyt kunnolla uimassa tälle kesälle?
Kyllä
En

KUVAGALLERIATäältä pääset katsomaan lukijoiden kuvat sekä toimituksen kuvagallerian.

🌄 Kuvagalleria