Avoimien ovien päivä oli Juhani ja Katja Korkiamäen suuri päivä.

Maitomäellä juhlittiin Suomen suurinta navettaa

18.12. 16:08

0 💬

YLISTARO Finnmilk-yhtiön suurnavettaa juhlittiin tänään Ylistaron Kainastolla avoimin ovin. Vieraita alkoi virrata Maitomäelle jo aamupäivällä, ja puolenpäivän aikaan Ylistarontie oli ruuhkautunut Seinäjoelta päin tultaessa.

Mamsellit jäävät Isoonkyröön

18.12. 13:54

0 💬

ISOKYRÖ Mamsellit tulevat. Isokyröläiset Laura Buckman ja Maiju Koivusalo kokoavat hameidensa helmoja noustessaan autosta. Matroona Buckmanin hameessa on kangasta neljä metriä. Koivusalo on vähän harmissaan äkätessään, että hänen oransseiksi lakatut kyntensä eivät sovi yhteen 1700-luvun asun kanssa.

Merikaarron riippusilta odottaa korjausta

18.12. 08:17

0 💬

VÄHÄKYRÖ Vähänkyrön aluelautakunta esittää Vaasan kaupungin kuntatekniikalle ja tekniselle lautakunnalle listan vanhojen asuinalueiden kunnostushankkeita. Aluelautakunta toivoo, että ensi vuonna korjattaisiin Merikaarron riippusilta ja Köpingin leikkialue Tervajoen Klankintiellä.

Tervajoen sivuapteekki evakkoon tammikuussa

16.12. 09:11

0 💬

VÄHÄKYRÖ Tervajoen sivuapteekki muuttaa nykyisissä toimitiloissa tehtävän remontin takia tilapäisiin tiloihin Uran kiinteistöön. Väliaikaistiloihin siirrytään 12. tammikuuta.

Keskosvauvat saavat lahjaksi sukkia ja pipoja

15.12. 10:37

0 💬

ISOKYRÖ/YLISTARO/SEINÄJOKI Maija Laasalan olohuone Kertunlaaksossa muistuttaa pipo- ja sukkatehdasta. Pöydällä on röykkiöittäin pikkuruisia, enimmäkseen hempeän pastellisävyisiä myssyjä, sukka- ja tossupareja sekä peittoja.AJANKOHTAISTA

NETTIKYSYMYS

Onko joulupöytäsi kunkku...
Kinkku
Kalkkuna
Kala

KUVAGALLERIATäältä pääset katsomaan lukijoiden kuvat sekä toimituksen kuvagallerian.

🌄 Kuvagalleria