Pohjankyrö-lehti

Puutarhan hoitaminen on Mirja ja Hannu Rajamäen yhteinen harrastus. Pääviherpeukalona kivikkopuutarhassa häärää Mirja.

Kivikkopuutarhassa leikitellään havujen väreillä ja muodoilla

25.05. 10:23

0 💬

VÄHÄKYRÖ Mirja ja Hannu Rajamäen puutarha Vähänkyrön Merikaarrossa heräilee kesään. Violetit ja auringonkeltaiset kevätesikot kukkivat jo kauniisti, pionit kohoavat kovaa vauhtia kohti valoa ja lämpöä.

Puimuripehmistä Lapuantieltä

22.05. 18:51

0 💬

YLISTARO Wanhan Markin isäntä Heikki Laaksonen on kuunnellut syksyisin haikeana puimurien hyrähtelyä naapurustostaan. Ei kuuntele enää, ei ainakaan ahdistuneena. Laaksonen on nimittäin vihdoin saanut haaveilemansa puimurin.

Matti kirjoitti kuusi ällää

21.05. 08:23

0 💬

ISOKYRÖ Yksi Kyrönmaan lukion tämän kevään ylioppilaista on isokyröläinen Matti Laine. Ylioppilaskirjoitukset sujuivat hänen osaltaan loistavasti, sillä Laine kirjoitti yhteensä kuusi laudaturia. Ällien rivistö hänelle napsahti äidinkielestä, pitkästä englannista, keskipitkästä ruotsista, lyhyestä saksasta ja lyhyestä matematiikasta. Lyhyen ranskan laudaturin hän kirjoitti jo viime syksynä. – Tosi hauskalta tuntui maanantaina, kun tulokset tulivat. Yo-kirjoitusurakkani oli sillä tavalla verrattain helppo, että en kirjoittanut lainkaan reaaliaineita, myhäilee Laine.

Vähänkyrön terveystoimi sai 700 000 euron lahjoituksen

19.05. 15:59

0 💬

VÄHÄKYRÖ Vaasan kaupunki on vastaanottanut viime syksynä kuolleen vähäkyröläisen Jorma Sippolan testamenttisaannon. Sippola määräsi testamentissaan, että valtaosa hänen omaisuudestaan tulee käyttää Vähänkyrön kunnan terveystoimen hyväksi.

Vaasasta uusia ylioppilaita

18.05. 14:37

0 💬

ISOKYRÖ / VÄHÄKYRÖ Vaasan lyseon lukiosta ylioppilaaksi kirjoittivat vähäkyröläiset Jere Hasunen, Sami Hasunen, Emilia Korajoki, Katariina Kotanen, Minnamari Kuusisto, Milja Lammi, Milla Marttila, Roosa Mäkynen, Iida Rinnasto, Annukka Talvitie, Essi Tammilehto ja Jenna Turunen sekä isokyröläiset Jenni Ollikkala ja Samu Prusi.AJANKOHTAISTA

NETTIKYSYMYS

Aiotko tanssahdella kesän aikana kesälavoilla?
Kyllä
En osaa tanssia.

KUVAGALLERIATäältä pääset katsomaan lukijoiden kuvat sekä toimituksen kuvagallerian.

🌄 Kuvagalleria