Pohjankyrö-lehti

Wanhat loistivat Ylistarossa

23.02. 08:00

0 💬

YLISTARO Ylistaron lukion uudet seniorit tanssivat perinteisiä wanhaintansseja perjantaina koulukeskuksessa. Päivällä oli kaksi esitystä alakoululaisille ja yläkoululaisille, ja illalla yleisönä olivat opiskelijoiden vanhemmat ja muut kiinnostuneet.

Vanhojentansseissa ihasteltiin upeita nuoria juhlapuvuissaan

20.02. 15:30

0 💬

VÄHÄKYRÖ/ISOKYRÖ Kyrönmaan lukion toisen vuoden opiskelijat viettivät viime viikon perjantaina vanhojenpäivää. 23 näyttävää paria tanssi vanhojen tansseja ikimuistoisen päivän aikana peräti neljästi. Tytöt olivat pukeutuneet värikkäisiin juhlamekkoihin ja laittautuneet muutenkin upeiksi. Pojat komeilivat tummissa puvuissaan.

Kyrönmaan lukion abit ottivat ILON irti

20.02. 10:30

0 💬

ISOKYRÖ Kyrönmaan lukion tämän kevään abiturienttien penkkaripäivä oli täynnä iloa, riemua ja helpotusta, kenties vähän haikeuttakin. Nelisenkymmentä eri värisiin ja tyylisiin mielikuvitusasuihin pukeutunutta nuorta täytti Isonkyrön yläkoulun ja lukion käytävät uholla ja riehakkuudella. Huulipunaa ja karkkejakaan ei ilonpidossa säästelty.

Trumpista presidentti ja abiturienteista ylioppilaita

20.02. 10:00

0 💬

YLISTARO Ylistaron lukion abiturientit lähtivät penkinpainajaisajelulleen mukanaan kymmeniä kiloja makeisia ja luottamus siihen, että keväällä painetaan lakki päähän. Sitä ei ole syytä epäillä, tulihan Trumpistakin presidentti, kuorma-auton lavan kylkeen ripustetussa lakanassa vinoiltiin.AJANKOHTAISTA

NETTIKYSYMYS

Huhtikuun kuntavaalit lähestyvät kovaa vauhtia. Kiinnostaako ehdokkuus?
Kyllä, olen jo lupautunut ehdolle.
En aio lähteä ehdokkaaksi.
Kiinnostaa, mutta kukaan ei ole kysynyt.

KUVAGALLERIATäältä pääset katsomaan lukijoiden kuvat sekä toimituksen kuvagallerian.

🌄 Kuvagalleria