Pohjankyrö-lehti

Miia Jokinen ja Marita Lepistö ovat harmissaan Tervajoen kirjaston lopettamisesta. He olivat lastensa kanssa seuraamassa kirjaston viimeistä satutuokiota.

Tervajoen kirjasto suljetaan ennen joulua

30.11. 08:45

0 💬

VÄHÄKYRÖ Tervajoen kirjaston toiminta lopetetaan torstaina 17. joulukuuta. Virallisesti toiminta päättyy tämän vuoden lopussa, mutta koska Vaasan kirjastojen pienimmät yksiköt Tervajoki, Merikaarto, Suvilahti ja Sundom ovat kiinni viikot 52 ja 53, sulkemispäiväksi tulee jo 17. joulukuuta.

Lakko viivästyttää Pohjankyrön jakelua

26.11. 13:11

0 💬

POHJANKYRÖ Pohjankyrön jakelu saattaa hidastua postialan työtaistelun takia 26.11.–1.12. Saamamme tiedon mukaan lehti jaetaan tänä aikana Isossakyrössä, Vähässäkyrössä ja Ylistarossa.

Viestin suomensarjan joukkue vahvistui Vaasan Mailan miehillä

26.11. 08:49

0 💬

VÄHÄKYRÖ/VAASA Vähänkyrön Viestin ja Vaasan Mailan pesäpallon miesten edustusjoukkueet ovat yhdistäneet voimansa. Suomensarjan länsilohkossa pelaa ensi kaudella Vähänkyrön Viestin lipun alla toimiva joukkue, jossa on pelaajia ja taustavoimia myös Vaasan Mailasta. Joukkueen kotikenttä on Kyrölä.

Amerikkalainen professori vietiin kuusikkoon

23.11. 09:01

0 💬

YLISTARO Kalifornialainen metsäalan professori Douglas Piirto kävi tutustumassa eteläpohjalaiseen metsään Ylistaron Asemalla. Piirron sukujuuret ovat Ilmajoella, jossa hänellä on monia sukulaisia niin Könnin kuin Jaakko Ilkan suvusta.AJANKOHTAISTA

NETTIKYSYMYS

Paikallinen sopiminen työpaikoilla on päivän puheenaihe. Mitä mieltä?
Se on hyvä asia.
Ei missään tapauksessa.
Voisi sitä harkita

KUVAGALLERIATäältä pääset katsomaan lukijoiden kuvat sekä toimituksen kuvagallerian.

🌄 Kuvagalleria