Isoviha-elokuvan näytökseen tuotiin tuoleja lisäpaikoiksi. Muutamia katsojia jouduttiin käännyttämään lipputiskiltä, koska sali oli jo tupaten täynnä.

Isoviha täytti salin Ylistarossa

24.11. 11:30

0 💬

YLISTARO Isokyröläisen Juha Rinnekarin dokumenttielokuva Isoviha oli Filmiä ja valoa -festivaalin vetonaula Ylistarossa. Paikallisdokumentin esitykseen tungeksi 223 katsojaa elokuvajuhlan päätöspäivänä sunnuntaina. Festivaalijohtaja Anssi Luoman mukaan paikalliselokuvat ja paikallishistorian tallennus ovat tapahtuman nurkkakiviä. Se piti jälleen paikkansa.

Konehuone taivaalle

19.11. 17:03

0 💬

VÄHÄKYRÖ Torkkolan tuulivoima-alueen ensimmäinen mylly on noussut konehuoneineen maanantain ja tiistain aikana horisontin yläpuolelle.

Sääprofeetta povaa valkeaa pakkasjoulua

13.11. 10:49

0 💬

ISOKYRÖ Marraskuun talvi ei pysy. Syksy on pitkä ja säiltään vaihteleva jouluviikolle asti. Talvesta tulee enimmäkseen leuto ja melko niukkaluminen. Siinä ovat sääprofeetta Juhani Luoman talvisääennustuksen ydinkohdat.

”Ai vitsi, mitkä gepardihousut”

12.11. 18:00

0 💬

YLISTARO Riitta Väisänen saapuu Ylistaron Halpa-Aittaan myöhässä, mutta ei luiki takahuoneeseen. Hän tarttuu kursailematta mikrofoniin ja ottaa välittömästi yleisönsä. Väisänen on tullut juontamaan muotinäytöksen matkaseuranaan sisarensa. Reissulaiset ovat ajaneet Seinäjoelta harharetken Suupohjan suuntaan, kunnes oivalsivat, että heidän olisi pitänyt lähteä Vaasaan päin.AJANKOHTAISTA

NETTIKYSYMYS

Marraskuu: pimeyttä, matalapainetta, vaiko jotain parempaa?
Nautin pimeydestä, jota voin valaista omalla tavallani.
En piittaisi tästä synkkyydestä.

KUVAGALLERIATäältä pääset katsomaan lukijoiden kuvat sekä toimituksen kuvagallerian.

🌄 Kuvagalleria