Pohjankyrö-lehti

Syksyllä 2013 ruistislaamossa Isonkyrön meijerillä oli vasta piirrettynä pannujen kuvat seinälle. Kalle Valkonen, Miika Lipiäinen, Mikko Koskinen ja Miko Heinilä esittelivät kolme vuotta sitten toimintasuunnitelmaa ja meijerin tilojen tulevaa käyttöä.

Kyrö Distillery Companylle Pohjanmaan liiton kulttuuripalkinto

24.10. 11:13

0 💬

POHJANMAA Pohjanmaan liiton kulttuuripalkinto on tänään maanantaina myönnetty Isoonkyröön Kyrö Distillery Companylle.

Poliisi liikkeellä rynnäkkövarusteissa

21.10. 15:26

0 💬

VÄHÄKYRÖ Rekilässä oli torstai-iltapäivällä käynnissä poliisioperaatio. Lukuisat ohikulkijat näkivät Vähänkyröntien linja-autopysäkeillä viisi poliisiautoa miehistöineen. Poliiseja oli pukeutuneina rynnäkkövarusteisiin. Komisario Pasi Aho Seinäjoen poliisiasemalta kertoo, että poliisi antoi normaalia virka-apua toiselle viranomaiselle.

Hannukselan kauppa katosi maisemasta

20.10. 12:43

0 💬

VÄHÄKYRÖ Vähänkyrön keskustan maisema Kyrönjoen tuntumassa muuttuu tuntuvasti, kun purkutyöt Vähänkyrön kirkkoa vastapäätä sijaitsevalla alueella etenevät. Entisen Hannukselan kaupan puurakenteisen kiinteistön purkaminen on sujunut vauhdilla. Kuluneen viikon tiistaina oli vuorossa jo kellarin purku. Kaivinkonetta purkutyömaalla ohjasi maanrakennuspuolen sekatyömies Ari Leppiniemi Lännen Louhintatekniikasta.

Kuljettaja loukkaantui lievästi törmäyksessä

19.10. 17:10

0 💬

ISOKYRÖ Keski-ikäinen mies törmäsi henkilöautollaan keskijakajaan ja valopylvääseen Kylkkälässä valtatiellä 18 Asematien kohdalla. Onnettomuus sattui tiistaiaamupäivällä, kun mies oli tulossa Isonkyrön suunnasta autollaan.

Ben-Hur valkokankaalle vain Ylistarossa

17.10. 15:06

0 💬

YLISTARO Elokuvafestivaali Filmiä ja valoa esittää Ben-Hurin Ylistarossa marraskuun lopussa. Tänä vuonna valmistunut elokuva tulee Suomessa valkokankaalle vain elokuvateatteri Matin-Tuvassa.AJANKOHTAISTA

NETTIKYSYMYS

Isonkyrön seurakunta harkitsee kiinteistöjen myymistä. Anna neuvosi mitä seurakunnan tulisi tehdä.
Seurakuntatalon voi myydä.
Pappilan voi myydä.
Ei kumpaakaan voi myydä, säästetään muualta.

KUVAGALLERIATäältä pääset katsomaan lukijoiden kuvat sekä toimituksen kuvagallerian.

🌄 Kuvagalleria