Seinäjoen nuorisovaltuustoon kolme ylistarolaista

30.10. 15:41

0 💬

YLISTARO Ylistaron yläkoulun oppilaat Joona Hirvimäki, Anna Hyytiäinen ja Jarkko Järvi on valittu Seinäjoen kaupungin nuorisovaltuustoon. Valtuustoon on tullut 11 uutta jäsentä. Heistä kuusi on Seinäjoen lyseosta. Sekä Nurmon lukiosta että Koulutuskeskus Sedusta tulee yksi uusi edustaja.

Isokyröläinen ulosajossa Lapualla

30.10. 10:11

0 💬

Torstaina kello 5.40 aikaan tuli ilmoitus ulosajosta Vaasantiellä ja tapahtumapaikalla ilmeni, että vuonna 1994 syntynyt isokyröläinen mies oli kuljettanut henkilöautoa Ylistaron suunnasta kohti Lapuaa, jolloin lähellä Raamatuntien risteystä kuljettaja oli menettänyt autonsa hallinnan ja ajautunut korjausliikkeistä huolimatta oikealle puolelle ojaan pyörähtäen pientareelle katolleen, jolloin yksin autossa ollut kuljettaja loukkaantui auton vaurioituessa ja auton renkaita tarkastaessa oli todettu, että rengastus ei vastannut asetuksien vaatimuksia lainkaan kulutuspintojen osalta. (Pohjanmaan poliisilaitoksen, Etelä-Pohjanmaan aamuinen tiedote).

Vaasa nostaa kiinteistöveroja

30.10. 08:37

0 💬

VÄHÄKYRÖ Vaasan tuloveroprosentti pysynee ennallaan. Kaupunginhallitus esittää valtuustolle, että prosentti olisi ensi vuonnakin 19,5.AJANKOHTAISTA

NETTIKYSYMYS

Uskotko hyvän tekemiseen seurakunnassa. Aiotko äänestää seurakuntavaaleissa?
Kyllä
En

KUVAGALLERIATäältä pääset katsomaan lukijoiden kuvat sekä toimituksen kuvagallerian.

🌄 Kuvagalleria