A-
A+
Veljekset Tomppa Rintala ja Pete Rintala haluavat lisätä lähellä tuotetuista raaka-aineista valmistettujen marjaviinien arvostusta. Marjaviineistä kuulee usein puhuttavan ikään kuin ne olisivat harrastelijatuotteita. ”Sokkotestissä moni ei erottaisi marjaviiniä rypäleviinistä”, Pete Rintala väittää.
Kuvat Elina Koski
Ylistaro Pouttulassa Plökkiläntiellä nuuhkitaan ensi lauantaina tänä syksynä pullotettujen marjaviinien aromeja.
Avajaisia viettävä Pirula tuottaa viinejä eteläpohjalaisten pientuottajien herukoista. Mehustamo on Lapualla.
Pouttulassa on tekeillä myös omenaviiniä syksyn ylenpalttisesta sadosta. Viininvalmistajat Pete Rintala ja Tomppa Rintala uskovat puhtaisiin, lähellä tuotettuihin raaka-aineisiin.
Markkinointiin otetaan vauhtia paikallishistoriasta ja sen tarinoista. Pirulaksi kutsuttiin Ylistaron kirkonkylään 1800-luvun lopussa perustettua oluttehdasta.
Lue juttu Pirulasta torstain Pohjankyrön keskiaukeamalta.
luetuimmat
uusimmat
Mielipide
Kuvagalleria
A-
A+
Veljekset Tomppa Rintala ja Pete Rintala haluavat lisätä lähellä tuotetuista raaka-aineista valmistettujen marjaviinien arvostusta. Marjaviineistä kuulee usein puhuttavan ikään kuin ne olisivat harrastelijatuotteita. ”Sokkotestissä moni ei erottaisi marjaviiniä rypäleviinistä”, Pete Rintala väittää.
Kuvat Elina Koski
Ylistaro Pouttulassa Plökkiläntiellä nuuhkitaan ensi lauantaina tänä syksynä pullotettujen marjaviinien aromeja.
Avajaisia viettävä Pirula tuottaa viinejä eteläpohjalaisten pientuottajien herukoista. Mehustamo on Lapualla.
Pouttulassa on tekeillä myös omenaviiniä syksyn ylenpalttisesta sadosta. Viininvalmistajat Pete Rintala ja Tomppa Rintala uskovat puhtaisiin, lähellä tuotettuihin raaka-aineisiin.
Markkinointiin otetaan vauhtia paikallishistoriasta ja sen tarinoista. Pirulaksi kutsuttiin Ylistaron kirkonkylään 1800-luvun lopussa perustettua oluttehdasta.
Lue juttu Pirulasta torstain Pohjankyrön keskiaukeamalta.
luetuimmat
uusimmat
Mielipide
A-
A+
Veljekset Tomppa Rintala ja Pete Rintala haluavat lisätä lähellä tuotetuista raaka-aineista valmistettujen marjaviinien arvostusta. Marjaviineistä kuulee usein puhuttavan ikään kuin ne olisivat harrastelijatuotteita. ”Sokkotestissä moni ei erottaisi marjaviiniä rypäleviinistä”, Pete Rintala väittää.
Kuvat Elina Koski
Ylistaro Pouttulassa Plökkiläntiellä nuuhkitaan ensi lauantaina tänä syksynä pullotettujen marjaviinien aromeja.
Avajaisia viettävä Pirula tuottaa viinejä eteläpohjalaisten pientuottajien herukoista. Mehustamo on Lapualla.
Pouttulassa on tekeillä myös omenaviiniä syksyn ylenpalttisesta sadosta. Viininvalmistajat Pete Rintala ja Tomppa Rintala uskovat puhtaisiin, lähellä tuotettuihin raaka-aineisiin.
Markkinointiin otetaan vauhtia paikallishistoriasta ja sen tarinoista. Pirulaksi kutsuttiin Ylistaron kirkonkylään 1800-luvun lopussa perustettua oluttehdasta.
Lue juttu Pirulasta torstain Pohjankyrön keskiaukeamalta.
luetuimmat
uusimmat
Mielipide
Kuvagalleria