A-
A+
Ruisviski toi kultaa Isoonkyröön.
Koski Syväri
ISOKYRÖ Kyrö Distillery Companyn single malt -ruisviski on voittanut kultaa maailman arvostetuimmassa alkoholialan kilpailussa, International Wine and Spirit Competitionissa (IWSC).
Kyrön viski kilpaili Maailman viskit -sarjassa, johon osallistui 160 viskiä. Muita kilpailun viskisarjoja ovat skotlantilaiset viskit, irlantilaiset viskit ja jenkkiviskit. Kilpailuun osallistuu vuosittain alkoholituotteita yli 90 maasta. Tuomaristo maistelee tuotteet sokkona.
Kultamitalin saanutta viskierää on tuotettu vain 636 pulloa. Sitä on ollut saatavilla pääasiassa matkustajamyynnissä ja ulkomailla.
Kyrön ruisviskistä tekevät erityisen sekä sen raaka-aine että valmistusmenetelmä.
Single malt -viskit valmistetaan yleensä ohrasta. Jenkkiruisviskeissä taas on tavallisesti mukana maissia, vehnää ja ohraa. Kyrön viski on kuitenkin tislattu kokonaan suomalaisesta täysjyvärukiista. Tislauksessa käytetään skotlantilaistyyppistä pannutislausta, jota tuo viskiin parhaiten rukiin aromin. Kypsytys jenkkiviskien valmistuksesta tutulla tavalla uusissa tynnyreissä tasapainottaa makua makeudellaan.
Rukiista single malt -viskiä luonnehditaan maultaan lempeäksi, runsaaksi ja pippuriseksi.
Kyrön viskiä on julkaistu tähän mennessä vain noin kaksituhatta pulloa.
Ensi vuonna viskiä valmistuu entistä suurempia ja parempia eriä, päätislaaja Kalle Valkonen lupaa.
Kultamitaliviskiä on mahdollisuus maistella Kyröfest-tapahtumassa 17. elokuuta.
luetuimmat
uusimmat
Mielipide
Kuvagalleria
A-
A+
Ruisviski toi kultaa Isoonkyröön.
Koski Syväri
ISOKYRÖ Kyrö Distillery Companyn single malt -ruisviski on voittanut kultaa maailman arvostetuimmassa alkoholialan kilpailussa, International Wine and Spirit Competitionissa (IWSC).
Kyrön viski kilpaili Maailman viskit -sarjassa, johon osallistui 160 viskiä. Muita kilpailun viskisarjoja ovat skotlantilaiset viskit, irlantilaiset viskit ja jenkkiviskit. Kilpailuun osallistuu vuosittain alkoholituotteita yli 90 maasta. Tuomaristo maistelee tuotteet sokkona.
Kultamitalin saanutta viskierää on tuotettu vain 636 pulloa. Sitä on ollut saatavilla pääasiassa matkustajamyynnissä ja ulkomailla.
Kyrön ruisviskistä tekevät erityisen sekä sen raaka-aine että valmistusmenetelmä.
Single malt -viskit valmistetaan yleensä ohrasta. Jenkkiruisviskeissä taas on tavallisesti mukana maissia, vehnää ja ohraa. Kyrön viski on kuitenkin tislattu kokonaan suomalaisesta täysjyvärukiista. Tislauksessa käytetään skotlantilaistyyppistä pannutislausta, jota tuo viskiin parhaiten rukiin aromin. Kypsytys jenkkiviskien valmistuksesta tutulla tavalla uusissa tynnyreissä tasapainottaa makua makeudellaan.
Rukiista single malt -viskiä luonnehditaan maultaan lempeäksi, runsaaksi ja pippuriseksi.
Kyrön viskiä on julkaistu tähän mennessä vain noin kaksituhatta pulloa.
Ensi vuonna viskiä valmistuu entistä suurempia ja parempia eriä, päätislaaja Kalle Valkonen lupaa.
Kultamitaliviskiä on mahdollisuus maistella Kyröfest-tapahtumassa 17. elokuuta.
luetuimmat
uusimmat
Mielipide
A-
A+
Ruisviski toi kultaa Isoonkyröön.
Koski Syväri
ISOKYRÖ Kyrö Distillery Companyn single malt -ruisviski on voittanut kultaa maailman arvostetuimmassa alkoholialan kilpailussa, International Wine and Spirit Competitionissa (IWSC).
Kyrön viski kilpaili Maailman viskit -sarjassa, johon osallistui 160 viskiä. Muita kilpailun viskisarjoja ovat skotlantilaiset viskit, irlantilaiset viskit ja jenkkiviskit. Kilpailuun osallistuu vuosittain alkoholituotteita yli 90 maasta. Tuomaristo maistelee tuotteet sokkona.
Kultamitalin saanutta viskierää on tuotettu vain 636 pulloa. Sitä on ollut saatavilla pääasiassa matkustajamyynnissä ja ulkomailla.
Kyrön ruisviskistä tekevät erityisen sekä sen raaka-aine että valmistusmenetelmä.
Single malt -viskit valmistetaan yleensä ohrasta. Jenkkiruisviskeissä taas on tavallisesti mukana maissia, vehnää ja ohraa. Kyrön viski on kuitenkin tislattu kokonaan suomalaisesta täysjyvärukiista. Tislauksessa käytetään skotlantilaistyyppistä pannutislausta, jota tuo viskiin parhaiten rukiin aromin. Kypsytys jenkkiviskien valmistuksesta tutulla tavalla uusissa tynnyreissä tasapainottaa makua makeudellaan.
Rukiista single malt -viskiä luonnehditaan maultaan lempeäksi, runsaaksi ja pippuriseksi.
Kyrön viskiä on julkaistu tähän mennessä vain noin kaksituhatta pulloa.
Ensi vuonna viskiä valmistuu entistä suurempia ja parempia eriä, päätislaaja Kalle Valkonen lupaa.
Kultamitaliviskiä on mahdollisuus maistella Kyröfest-tapahtumassa 17. elokuuta.
luetuimmat
uusimmat
Mielipide
Kuvagalleria