Roni Lintala, Aaron Herrala ja Antero Setälä leipoivat kauralastuja 4H-yhdistyksen kerhohuoneessa Elämysmaailmassa.
Elina Koski
YLISTARO Halkosaarelaiset Aaron Herrala, 10, Roni Lintala, 10, ja Antero Setälä, 11, mittaavat kieli keskellä suuta kuivia aineita kauralastutaikinaa varten. Vaniljasokeria mitattaessa voi olla suurpiirteinen, mutta leivinjauheen kanssa pitää olla tarkka.
Jos sinulla ei ole lukuoikeutta, tilaa se
TÄSTÄluetuimmat
uusimmat
Mielipide
Kuvagalleria
Roni Lintala, Aaron Herrala ja Antero Setälä leipoivat kauralastuja 4H-yhdistyksen kerhohuoneessa Elämysmaailmassa.
Elina Koski
YLISTARO Halkosaarelaiset Aaron Herrala, 10, Roni Lintala, 10, ja Antero Setälä, 11, mittaavat kieli keskellä suuta kuivia aineita kauralastutaikinaa varten. Vaniljasokeria mitattaessa voi olla suurpiirteinen, mutta leivinjauheen kanssa pitää olla tarkka.
Jos sinulla ei ole lukuoikeutta, tilaa se
TÄSTÄluetuimmat
uusimmat
Mielipide
Roni Lintala, Aaron Herrala ja Antero Setälä leipoivat kauralastuja 4H-yhdistyksen kerhohuoneessa Elämysmaailmassa.
Elina Koski
YLISTARO Halkosaarelaiset Aaron Herrala, 10, Roni Lintala, 10, ja Antero Setälä, 11, mittaavat kieli keskellä suuta kuivia aineita kauralastutaikinaa varten. Vaniljasokeria mitattaessa voi olla suurpiirteinen, mutta leivinjauheen kanssa pitää olla tarkka.
Jos sinulla ei ole lukuoikeutta, tilaa se
TÄSTÄluetuimmat
uusimmat
Mielipide
Kuvagalleria