Laskiaispullien leipominen sujuu sukkelasti. Vauhdissa ovat Savilahden yläkoulun 7B-luokan oppilaat Miro Syri, Santeri Vaarasto, Aleksi Syri ja Jimi Kivimäki.
PIA KORPELA-MÄKI
Savilahden yläkoulun kotitaloustunneilla vietetään jo kuudetta kertaa kotimaisen ruoan viikkoa. Tällä kertaa keskitytään leipomiseen. Kotitalousluokasta leijuu eteiskäytävään ihana tuoreen pullan tuoksu, kun kaikki 7-luokkalaiset valmistavat tällä viikolla laskiaispullia. Lisäksi tehdään kotimaisista marjoista marjapirtelöitä.
Jos sinulla ei ole lukuoikeutta, tilaa se
TÄSTÄluetuimmat
uusimmat
Mielipide
Kuvagalleria
Laskiaispullien leipominen sujuu sukkelasti. Vauhdissa ovat Savilahden yläkoulun 7B-luokan oppilaat Miro Syri, Santeri Vaarasto, Aleksi Syri ja Jimi Kivimäki.
PIA KORPELA-MÄKI
Savilahden yläkoulun kotitaloustunneilla vietetään jo kuudetta kertaa kotimaisen ruoan viikkoa. Tällä kertaa keskitytään leipomiseen. Kotitalousluokasta leijuu eteiskäytävään ihana tuoreen pullan tuoksu, kun kaikki 7-luokkalaiset valmistavat tällä viikolla laskiaispullia. Lisäksi tehdään kotimaisista marjoista marjapirtelöitä.
Jos sinulla ei ole lukuoikeutta, tilaa se
TÄSTÄluetuimmat
uusimmat
Mielipide
Laskiaispullien leipominen sujuu sukkelasti. Vauhdissa ovat Savilahden yläkoulun 7B-luokan oppilaat Miro Syri, Santeri Vaarasto, Aleksi Syri ja Jimi Kivimäki.
PIA KORPELA-MÄKI
Savilahden yläkoulun kotitaloustunneilla vietetään jo kuudetta kertaa kotimaisen ruoan viikkoa. Tällä kertaa keskitytään leipomiseen. Kotitalousluokasta leijuu eteiskäytävään ihana tuoreen pullan tuoksu, kun kaikki 7-luokkalaiset valmistavat tällä viikolla laskiaispullia. Lisäksi tehdään kotimaisista marjoista marjapirtelöitä.
Jos sinulla ei ole lukuoikeutta, tilaa se
TÄSTÄluetuimmat
uusimmat
Mielipide
Kuvagalleria