A-
A+
Kyrö Malt on Kyrö Distilleryn perustuote, joka tulee elokuussa myyntiin Alkoon. Ruisviski saavutti huippupisteet ja kultaan oikeuttavan sijoituksen kansainvälisessä kilpailussa.
ISOKYRÖ Kyrö Malt, Kyrö Distilleryn single malt-ruisviski on saanut 98/100 pistettä ja kultaisen mitalin maailman arvostetuimmassa alkoholialan kilpailussa, International Wine and Spirit Competitionissa (IWCS). Viski tulee Alkoihin 17. elokuuta.
Kyrön viski kilpaili “Maailman viskit”-kategoriassa, jossa kilpaili viime vuonna 154 eri viskiä. Kyseinen ruisviski jää Kyrön tuotevalikoimaan pysyvästi ja pian sitä saa myös Suomen Alkosta.
Eurooppalaisten ruisviskien maailmanvaltauksesta kirjoittanut New York Times nosti Kyrön Kyrö Malt-ruisviskin uutisiin tämän vuoden kesäkuussa ja odotukset tuotteelle ovat olleet korkealla.
– Kiinnostus ja kysyntä viskille on ollut niin kovaa, että päätimme jo hyvissä ajoin kesän alussa avata verkkokaupan Saksaan. Sitä kautta pystymme palvelemaan kuluttajia Euroopassa ja muualla maailmassa, Kyrön toimitusjohtaja Miika Lipiäinen kertoo.
Kyrö Malt oli tarkoitus julkaista jo toukokuussa mutta COVID-19 epidemia ja Kyrön käsidesin tuotanto laittoi suunnitelmat uusiksi. Kotimaisesta rukiista valmistettu viski tulee myyntiin Kyrön saksalaiseen verkkokauppaan 15. elokuuta ja Alkoihin arviolta 17. elokuuta.
Kyrön ruisviskistä tekee ainutlaatuisen sekä sen raaka-aine että valmistusmenetelmä – Single Malt-viskit valmistetaan yleensä ohrasta. Kyrön viski on tislattu 100% suomalaisesta täysjyvärukiista. Tislauksessa lainataan skottityyppistä pannutislausta ja tynnyrikypsytys on jenkkiviskeistä tutuissa kypsytystä amerikan valkotammitynnyrissä.
– Kyrön viski on ainutlaatuisen makuinen koska aivan vastaavalla tavalla ei maailmassa tehdä viskiä, toteaa päätislaaja Kalle Valkonen.
– Mietimme että jos tehdään suomalaista viskiä niin se pitää tietenkin tehdä rukiista.
– Tavoitteena oli luoda viski jonka ympärille niin viskiasiantuntijat kuin viskimatkaansa aloittavat voisivat kokoontua tasa-arvoisesti – kokemus kun on kummallekin ryhmälle uusi, avaa Kyrön brändijohtaja Mikko Koskinen.
– Kyrön viskiä voi nauttia kuten itse halua – sellaisenaan, jäillä tai cocktaileissa, hän summaa.
Kyrö Maltin uusi pakkaus julkistetaan nyt ensimmäistä kertaa. Viskille oman lasipullon on muotoillut Mikko Laakkonen ja pakkaus on muutoin Anssi Kähärän (Werklig) suunnittelema. Kuvat uudesta pakkauksesta on ottanut Kimmo Syväri.
IWSC on yksi maailman arvostetuimmista alkoholialan kilpailuista.
– Kilpailuun osallistuu vuosittain alkoholituotteita yli 90 maasta. 250 ammattilaisen joukosta valittu tuomaristo maistelee kilpailuun osallistuvat tuotteet sokkona. Kilpailun neljä viskikategoriaa ovat erittäin vaativia ja kilpailun pisterajoja nostettiin tänä vuonna – kullan saavuttamiseen tuomariston pisteiden keskiarvon on oltava vähintään 95/100 pistettä, Mikko Koskinen kertoo.
Tislekilpailuja riittää. – Olemme päättäneet keskittyä kahteen merkittävimpään, eli IWSC:n sekä San Francisco World Spirits Awardiin. Toisin kuin urheilukilpailuissa, viinakisoissa tisleet arvotetaan neljään kategoriaan (kulta, hopea, pronssi, ei mitalia) ja yleensä kategoriasta valitaan myös tuomariston suosikki. Useampi tisle voi siis saavuttaa kullan, vain yksi trophyn, Mikko Koskinen selvittää.
luetuimmat
uusimmat
Mielipide
Kuvagalleria
A-
A+
Kyrö Malt on Kyrö Distilleryn perustuote, joka tulee elokuussa myyntiin Alkoon. Ruisviski saavutti huippupisteet ja kultaan oikeuttavan sijoituksen kansainvälisessä kilpailussa.
ISOKYRÖ Kyrö Malt, Kyrö Distilleryn single malt-ruisviski on saanut 98/100 pistettä ja kultaisen mitalin maailman arvostetuimmassa alkoholialan kilpailussa, International Wine and Spirit Competitionissa (IWCS). Viski tulee Alkoihin 17. elokuuta.
Kyrön viski kilpaili “Maailman viskit”-kategoriassa, jossa kilpaili viime vuonna 154 eri viskiä. Kyseinen ruisviski jää Kyrön tuotevalikoimaan pysyvästi ja pian sitä saa myös Suomen Alkosta.
Eurooppalaisten ruisviskien maailmanvaltauksesta kirjoittanut New York Times nosti Kyrön Kyrö Malt-ruisviskin uutisiin tämän vuoden kesäkuussa ja odotukset tuotteelle ovat olleet korkealla.
– Kiinnostus ja kysyntä viskille on ollut niin kovaa, että päätimme jo hyvissä ajoin kesän alussa avata verkkokaupan Saksaan. Sitä kautta pystymme palvelemaan kuluttajia Euroopassa ja muualla maailmassa, Kyrön toimitusjohtaja Miika Lipiäinen kertoo.
Kyrö Malt oli tarkoitus julkaista jo toukokuussa mutta COVID-19 epidemia ja Kyrön käsidesin tuotanto laittoi suunnitelmat uusiksi. Kotimaisesta rukiista valmistettu viski tulee myyntiin Kyrön saksalaiseen verkkokauppaan 15. elokuuta ja Alkoihin arviolta 17. elokuuta.
Kyrön ruisviskistä tekee ainutlaatuisen sekä sen raaka-aine että valmistusmenetelmä – Single Malt-viskit valmistetaan yleensä ohrasta. Kyrön viski on tislattu 100% suomalaisesta täysjyvärukiista. Tislauksessa lainataan skottityyppistä pannutislausta ja tynnyrikypsytys on jenkkiviskeistä tutuissa kypsytystä amerikan valkotammitynnyrissä.
– Kyrön viski on ainutlaatuisen makuinen koska aivan vastaavalla tavalla ei maailmassa tehdä viskiä, toteaa päätislaaja Kalle Valkonen.
– Mietimme että jos tehdään suomalaista viskiä niin se pitää tietenkin tehdä rukiista.
– Tavoitteena oli luoda viski jonka ympärille niin viskiasiantuntijat kuin viskimatkaansa aloittavat voisivat kokoontua tasa-arvoisesti – kokemus kun on kummallekin ryhmälle uusi, avaa Kyrön brändijohtaja Mikko Koskinen.
– Kyrön viskiä voi nauttia kuten itse halua – sellaisenaan, jäillä tai cocktaileissa, hän summaa.
Kyrö Maltin uusi pakkaus julkistetaan nyt ensimmäistä kertaa. Viskille oman lasipullon on muotoillut Mikko Laakkonen ja pakkaus on muutoin Anssi Kähärän (Werklig) suunnittelema. Kuvat uudesta pakkauksesta on ottanut Kimmo Syväri.
IWSC on yksi maailman arvostetuimmista alkoholialan kilpailuista.
– Kilpailuun osallistuu vuosittain alkoholituotteita yli 90 maasta. 250 ammattilaisen joukosta valittu tuomaristo maistelee kilpailuun osallistuvat tuotteet sokkona. Kilpailun neljä viskikategoriaa ovat erittäin vaativia ja kilpailun pisterajoja nostettiin tänä vuonna – kullan saavuttamiseen tuomariston pisteiden keskiarvon on oltava vähintään 95/100 pistettä, Mikko Koskinen kertoo.
Tislekilpailuja riittää. – Olemme päättäneet keskittyä kahteen merkittävimpään, eli IWSC:n sekä San Francisco World Spirits Awardiin. Toisin kuin urheilukilpailuissa, viinakisoissa tisleet arvotetaan neljään kategoriaan (kulta, hopea, pronssi, ei mitalia) ja yleensä kategoriasta valitaan myös tuomariston suosikki. Useampi tisle voi siis saavuttaa kullan, vain yksi trophyn, Mikko Koskinen selvittää.
luetuimmat
uusimmat
Mielipide
A-
A+
Kyrö Malt on Kyrö Distilleryn perustuote, joka tulee elokuussa myyntiin Alkoon. Ruisviski saavutti huippupisteet ja kultaan oikeuttavan sijoituksen kansainvälisessä kilpailussa.
ISOKYRÖ Kyrö Malt, Kyrö Distilleryn single malt-ruisviski on saanut 98/100 pistettä ja kultaisen mitalin maailman arvostetuimmassa alkoholialan kilpailussa, International Wine and Spirit Competitionissa (IWCS). Viski tulee Alkoihin 17. elokuuta.
Kyrön viski kilpaili “Maailman viskit”-kategoriassa, jossa kilpaili viime vuonna 154 eri viskiä. Kyseinen ruisviski jää Kyrön tuotevalikoimaan pysyvästi ja pian sitä saa myös Suomen Alkosta.
Eurooppalaisten ruisviskien maailmanvaltauksesta kirjoittanut New York Times nosti Kyrön Kyrö Malt-ruisviskin uutisiin tämän vuoden kesäkuussa ja odotukset tuotteelle ovat olleet korkealla.
– Kiinnostus ja kysyntä viskille on ollut niin kovaa, että päätimme jo hyvissä ajoin kesän alussa avata verkkokaupan Saksaan. Sitä kautta pystymme palvelemaan kuluttajia Euroopassa ja muualla maailmassa, Kyrön toimitusjohtaja Miika Lipiäinen kertoo.
Kyrö Malt oli tarkoitus julkaista jo toukokuussa mutta COVID-19 epidemia ja Kyrön käsidesin tuotanto laittoi suunnitelmat uusiksi. Kotimaisesta rukiista valmistettu viski tulee myyntiin Kyrön saksalaiseen verkkokauppaan 15. elokuuta ja Alkoihin arviolta 17. elokuuta.
Kyrön ruisviskistä tekee ainutlaatuisen sekä sen raaka-aine että valmistusmenetelmä – Single Malt-viskit valmistetaan yleensä ohrasta. Kyrön viski on tislattu 100% suomalaisesta täysjyvärukiista. Tislauksessa lainataan skottityyppistä pannutislausta ja tynnyrikypsytys on jenkkiviskeistä tutuissa kypsytystä amerikan valkotammitynnyrissä.
– Kyrön viski on ainutlaatuisen makuinen koska aivan vastaavalla tavalla ei maailmassa tehdä viskiä, toteaa päätislaaja Kalle Valkonen.
– Mietimme että jos tehdään suomalaista viskiä niin se pitää tietenkin tehdä rukiista.
– Tavoitteena oli luoda viski jonka ympärille niin viskiasiantuntijat kuin viskimatkaansa aloittavat voisivat kokoontua tasa-arvoisesti – kokemus kun on kummallekin ryhmälle uusi, avaa Kyrön brändijohtaja Mikko Koskinen.
– Kyrön viskiä voi nauttia kuten itse halua – sellaisenaan, jäillä tai cocktaileissa, hän summaa.
Kyrö Maltin uusi pakkaus julkistetaan nyt ensimmäistä kertaa. Viskille oman lasipullon on muotoillut Mikko Laakkonen ja pakkaus on muutoin Anssi Kähärän (Werklig) suunnittelema. Kuvat uudesta pakkauksesta on ottanut Kimmo Syväri.
IWSC on yksi maailman arvostetuimmista alkoholialan kilpailuista.
– Kilpailuun osallistuu vuosittain alkoholituotteita yli 90 maasta. 250 ammattilaisen joukosta valittu tuomaristo maistelee kilpailuun osallistuvat tuotteet sokkona. Kilpailun neljä viskikategoriaa ovat erittäin vaativia ja kilpailun pisterajoja nostettiin tänä vuonna – kullan saavuttamiseen tuomariston pisteiden keskiarvon on oltava vähintään 95/100 pistettä, Mikko Koskinen kertoo.
Tislekilpailuja riittää. – Olemme päättäneet keskittyä kahteen merkittävimpään, eli IWSC:n sekä San Francisco World Spirits Awardiin. Toisin kuin urheilukilpailuissa, viinakisoissa tisleet arvotetaan neljään kategoriaan (kulta, hopea, pronssi, ei mitalia) ja yleensä kategoriasta valitaan myös tuomariston suosikki. Useampi tisle voi siis saavuttaa kullan, vain yksi trophyn, Mikko Koskinen selvittää.
luetuimmat
uusimmat
Mielipide
Kuvagalleria